Flokken 6 - 10 år

Flokken 2013

Dere som går første, andre, tredje eller fjerde klasse følger aktivitetene i flokken. Her er læring gjennom lek og mor sentralt. Liker du å lære om alt fra stjernetegn til blomster og blader? Synes du det er gøy med gjemmeleken fotball, sisten og vollyball? Liker du å gå turer i skog og mark? Da er flokken noe for deg. For tiden er det Annette som er leder i flokken. Sammen med tre andre ledere avholdes der mange spennende aktiviteter. Kom og bli med i flokken så får du mange fine opplevelser.

Flokken i speidergruppa er super gjeng. Det siste året har flokken drevet med masse spennende aktiviteter. De har besøkt brannstasjonen og vært på utflukter i skog og mark. De har også lært om primitiv matlaging, sikker bruk av kniv, førstehjelp og spennende ting som vikingruner og de forskjellige planetene i galaksen vår.

Speiderne i flokken lære seg i mellom gjerne i form av lek eller definerte oppgaver.Kanskje du har noe som vi kan lære deg eller du har noe som du kan lære oss. I flokken får man nye venner, som regel med samme interesser. I flokken reiser vi på tur sammen. Ikke bare på dagstur men også hytteturer hvor vi kan sove i sovepose og ha leirbål om kvelden.

Tenk at der har vært speidere i Norge i 100 år! Vi håper du blir med og ser hvor gøy vi har det .