Nyheter

Velkommen til nyhetssida vår. Her finner du siste nytt om det som har skjedd i gruppa vår. Husk alltid å holde deg oppdatert over hva som skjer i speidergruppa den neste tiden. Detaljer finner du i kalenderen vår.


Vær beredt

Er du beredt til speidermøtet?

Publisert: 04.02.18

Hva bør dere hjemme tenke over før dere sender speideren på møte? For de yngste 1. - 4. klasse er uteklær det viktigste. Troppen (5. - 10. klasse) skal også være klar til å være ute, til tider trengs noe mer av dem enn de yngste. Følg alltid med på terminliste og kalenderen. 


Speidersjorte

Hjelp oss å få nye speiderskjorter

Publisert: 28.02.17

Bli med å stemme fram speiderne i Stavanger til nye speideruniformer. Legg inn din stemme til Stavangerspeiderne: http://omoklubbkasse.no/?teamId=1837

Vi prøvde oss i fjor, men uten hell. Kanskje det er vår tur i år. 


Godt nytt år!

Godt nytt år!

Publisert: 01.01.18

Da er det nye året igang, og første speidermøte i 2018 er tirsdag 9. januar.


Har du lyst å bli speiderleder?

Har du lyst å bli speiderleder?

Publisert: 16.03.17

Å være speiderleder er ikke spesielt vanskelig, du velger selv omfanget. Ledertrening er ikke obligatorisk, men anbefales (betales som regel av speidergruppa). Vi oppfordrer flere voksne å bli speiderledere, som assistent eller fullverdig leder.


Medlemsystemet

Medlemsystemet

Publisert: 06.12.16

Som speider i NSF registreres du i det diitaleg medlemsystemet. Dette gjøres av lederen din. Dersom du i løpet av speidertiden får endringer i personalia kan du lett endre disse her, men du må selv be om tilgang til systemet.