Nyheter

Velkommen til nyhetssida vår. Her finner du siste nytt om det som har skjedd i gruppa vår. Husk alltid å holde deg oppdatert over hva som skjer i speidergruppa den neste tiden. Detaljer finner du i kalenderen vår.


Vær beredt

Hva må jeg ha med på speidermøtet?

Publisert: 04.02.18

Som ny speider er det ikke så lett å vite hva man skal ha med på speidermøtet. Det viktigste er bekledning. Hovedregelen er å gå ut fra at vi skal være ute og kle deg slik at du holder deg varm og tørr. Speidergruppa tar ikke ansvar for klærne. Tenk derfor over hva som er praktisk og kle deg ikke opp i den nye dun-jakka når vi skal ut på o-løp i skogen. Du trenger ikke ta med deg kniv og kompass på hver møte. Vi gir beskjed. 


Har du lyst å bli speiderleder?

Har du lyst å bli speiderleder?

Publisert: 16.03.17

Å være speiderleder er ikke spesielt vanskelig, du velger selv omfanget. Ledertrening er ikke obligatorisk, men anbefales (betales som regel av speidergruppa). Vi oppfordrer flere voksne å bli speiderledere, som assistent eller fullverdig leder.


Medlemsystemet

Medlemsystemet

Publisert: 06.12.16

Som speider i NSF registreres du i det diitaleg medlemsystemet. Dette gjøres av lederen din. Dersom du i løpet av speidertiden får endringer i personalia kan du lett endre disse her, men du må selv be om tilgang til systemet.


Speiderjobben 2016

Speiderjobben 2016

Publisert: 25.05.16

Årets speideraksjon, i form av speiderjobben, ble igjen en suksess. Speiderne har jobbet og jobbet, og de har tjent masse penger. Hele 5125 kroner jobbet speiderne inn. Og alt går til Flyktninghjelpens arbeid som også i år er øremerket skolegang for barn i Libanon som har flyktet fra krigen i Syria. 


Vinterspeiding 2016

Vinterspeiding 2016

Publisert: 18.05.16

Noe av det aller kjekkeste med å legge ut artikler på hjemmesida vår er når de blir skrevet av speiderne selv. Etter Vinterturen fikk vi denne rapporten av Vetle. Vi håper flere kan komme med slike rapporter