Nyheter

Velkommen til nyhetssida vår. Her finner du siste nytt om det som har skjedd i gruppa vår. Husk alltid å holde deg oppdatert over hva som skjer i speidergruppa den neste tiden. Detaljer finner du i kalenderen vår.


Vi skal til Bodø

Vi skal til Bodø

Publisert: 30.03.17

På landsleiren i Bodø kommer vi fulltallig. Faktisk så stiller 100% av troppen - både når det gjelder speidere og ledere. 1. - 8. juli skal vi bo i telt sammen med nesten 9000 andre speidere.


Har du lyst å bli speiderleder?

Har du lyst å bli speiderleder?

Publisert: 16.03.17

Å være speiderleder er ikke spesielt vanskelig, du velger selv omfanget. Ledertrening er ikke obligatorisk, men anbefales (betales som regel av speidergruppa). Vi oppfordrer flere voksne å bli speiderledere, som assistent eller fullverdig leder.


Speidersjorte

Hjelp oss å få nye speiderskjorter

Publisert: 28.02.17

Bli med å stemme gruppa fram til nye speideruniformer. Legg inn din stemme til 2. Stavanger speidergruppe på: http://omoklubbkasse.no/?teamId=1837


Godt nytt år!

Godt nytt år!

Publisert: 01.01.17

Vel overstått god jul, og godt nytt år til alle sammen! 

Speideråret vårt starter den 2. uken i januar, så tirsdag 10. januar er første møtedag i 2017. Vi gleder oss til et nytt speiderår sammen med nye og gamle speidere!


Medlemsystemet

Medlemsystemet

Publisert: 06.12.16

Som speider i NSF registreres du i det diitaleg medlemsystemet. Dette gjøres av lederen din. Dersom du i løpet av speidertiden får endringer i personalia kan du lett endre disse her, men du må selv be om tilgang til systemet.