Medlemsystemet

Medlemsystemet

Som speider i NSF registreres du i det diitaleg medlemsystemet. Dette gjøres av lederen din. Dersom du i løpet av speidertiden får endringer i personalia kan du lett endre disse her, men du må selv be om tilgang til systemet.


I denne artikkelen forteller jeg litt om hvordan og hvorfor du ønsker dette.

Hvordan: gå til NSFs medlem side:http://www.speiding.no/medlem/  les gjennom instruksene og be om passord. Din brukerID er medlemsnummeret ditt. Du kan få det av en leder eller sjekke på en faktura.

Når du logger deg på systemet får du opp alle detaljer som er lagt inn av lederen om deg. Dersom det er noe som er feil ønsker vi du endrer det.

Hvorfor: med tilgang til disse sidene kan du selv sjekke om ditt barn er registrert riktig til nasjonale aktiviteter som landsleir o.l. Du får en oversikt over faktura og du får en oversikt over hvordan kontigenten som du betaler fordeles mellom krets, gruppe og forbund. Dersom ditt barn har allergier bør de legges inn i medlemsystemet og hva er vell ikke mer sikkert enn at du gjør det selv.

Be om hjelp dersom du ønsker tilgang men ikke får det til. Vi ledere ønsker at alle som ønsker det skal få tilgang til systemet.

Takk

Mvh
Helge Emil Bjelland
Gruppeleder