Speiding

Velkommen til ressurssiden vår.

Her skal du kunne få hjelp til det meste du lurer på.
Dokumenter som pakkelister, vegbeskrivelser og beskrivelser av vanlige speider uttrykk. Litt om den det å være en frivillig organisasjon. Vi har også lagt inn litt informasjon om historien til 2. Stavanger.

Som frivillig organisasjon blir ingen av våre ledere betalt for arbeidet og tiden de benytter for å drive speiding. Gruppa er avhengig av økonomisk støtte fra kommune og næringsliv. Dugnad er en aktivitet man ikke kommer bort fra i en frivillig organisasjon.

Informasjonen på

Postadresse:

2.Stavanger Speidergruppe
 Org. nummer er: 994110888
 Adresse Øvre Storaberget 18
 4034 Stavanger

Bankkonto:

Pakkelister og utstyr beskrives i egne dokumenter her...

  • Skal du på tur så finner du flere pakkelister samt gode råd for pakking av sekken.
  • Skal du kjøpe nye tursko eller annet? Så les litt om nødvendig utstyr.
  • Vi reiser på turer til forskjellige plasser og trenger muligens transport fra dere hjemm. Vi lager da en vegbeskrivelse som legges blant våre dokumenter. 

Utleie av hus og friluftsutstyr kan du lese om her...

Når vi selv ikke er på leir eller tur kan dere leie telt og kanoer av speidergruppa prisene er her. Vi leier også ut speiderhuset. Det er mulig å overnatte i huset.

Her er vår postadresse og org. nummer

Bilder
Speidergruppa har dessverre ikke lov å publisere så mye bilder. Vi forsøker å legge ut noen i ny og ne. Ellers publiseres bilder på Facebook sida vår. Dette er en lukket gruppe og vi har dermed noe bedre oversikt.

Facebook
Følg oss gjerne på Facebook. Ettersom vi publiserer bilder av speiderne er dette en lukket gruppe og du må søke om å få tilgang.