Informasjon

På denne siden finner du aktuelle saker for akkurat denne aldersgruppen.

Dersom du har fått beskjed om å melde deg på en tur via gruppesida så er dette her.

Når en speider er i aldersgruppen 5. klasse til 10. klasse er man en del av speider-troppen. Troppen ledes av troppsleder og en eller flere troppsassistenter. I troppen deles man så opp i patruljer. En patrulje har 3 - 8 medlemmer og ledes av patruljefører (peff) og en patruljeassistent (ass). Disse to rapporter til Troppsleder.

I troppen får man reise på flere turer både i telt og hytte, om vinteren i også snøhule. De første tre årene som speider (STIFINNER) er turene ikke så utfordrende men øker så i vanskelighetsgrad og speiderne blir gitt mer ansvar.

Patruljen kan etter hvert få tillatelse til å reise på patruljeturer, uten voksne ledere. Der vil alltid være en voksen kontaktperson som på kort varsel kan nå patruljen dersom de skulle komme i vansker under en patruljetur. Patrulje fører og assisten gjennomgår god opplæring før de får tillatelse til å reise på patruljeturer. Foresatte får beskjed om at dette er en patruljetur. En speider sendes ikke på patruljetur det første året han/hun er i troppen.


Elektronisk påmelding

Publisert: 05.10.14

Du kan nå melde deg på troppens aktiviteter vi skjema på hjemmesiden.

Skjemaet finner du under Tropp menyen


Troppsturer

Publisert: 27.01.15

Troppen har flere faste turer hvert år og gjennom hele året. Her har du en oversikt. 


2. Stavanger på Facebook

2. Stavanger på Facebook

Publisert: 13.03.15

2. Stavanger har egen Facebook side men den brukes kun for deing av kunskap og opplevelser. Viktig informasjon blir sendt ut på nettsiden vår eller på e-post det er med andre ord ikke nødvendig å være medlem av siden om en ikke ønsker det men, vi anbefaler det.