ULLMAX

ULLMAX

Hva er Ullmax?

Høsten 2013 startet 2. Stavanger et samarbeid med klesprodusenten Ullmax. En av grunnene er å kunne anbefale de riktige produktene til medlemmene våre. Gruppa har også den fordelen at vi får mellom 15 - 30 % av fortjenesten av det som selges. Handler du fra nettbutikken mottar du klærene hjem direkte på døra. Hjelp 2. Stavanger og sørg samtidig for at speiderne har gode og varme klær med seg nårde skal på møter eller tur. Ullmax fører også gode produkter for sport og trening.

Ved å kjøpe produkter fra Ullmax kan vil lederne kunne anbefale deg hvilke produkter den enkelte speider bør ha. En speider i flokken (1. - 4. klasse) vil ikke ha samme aktiviteter som en i troppen (5. - 10. klasse). Lederne anbefaler de foresatte det absolutte minimum for en tur også ut i fra hvilken tur dette er. Vinterturen krever selvfølgelig varmere klær enn en tur i telt om sommeren. Vi har satt oss godt inn i produktene og du kan lese om settene vi anbefaler i denne artikkelen

Slik kjøper du:
Klikk på denne linken: http://www.ullmax.no/?ClubID=7721  for å åpne nettbutikken. Sjekk at du er logget inn med 2. Stavangers klubb ID. Det vil vises i toppen av internett siden med et grått område som sier: "Kjøp i nettbutikken støtter 2. Stavanger Speidergruppe.
Takk for at du støtter din lokale forening! " Foreta de kjøp du ønsker og betal slik som siden veileder deg. Klærene får du i posten. 2. Stavanger andel overføres fra Ullmax.

De grunnleggende pakkene

Flokk (1. -4. klasse)
Flokken er ute på speidermøtene hele året. I ruskevær er det godt å ha varme klær innerst. Vi anbefaler alle speiderne å minimum ha et merino sett og to par varme ull strømper. På tur er speiderne pålagt å ha med seg ull dersom det ikke er noen form for allergi som taler imot dette.

Produkter: Merino Soft Set. Jr. og Wool Sock EXTRA Jr.

-----------------

Tropp grunnpakke (5. - 7. klasse)
Som medlem i tropp kan du delta på både kanotur, vintertur og sommertur. I sommerhalvåret arrangeres det også leir. Disse aktivitetene krever at du har klær etter forholdene. Vi forventer at speiderne kan stille med heldekkende ull. Det er pålagt med lue og votter/hansker under turene: høst, vinter og vår. Skal man stille med ekstra varme ullsokker. Bomull er ikke godkjent som undertøy på en vintertur.

Produkter: Merino Soft Set. Jr./ Merino Soft Set og Wool Sock Extra / Wool Ski Sock
Vi anbefaler også: God lue (flere typer selges), multiheadware/buff (godt utvalg)

-----------------

Tropp Extra (5. - 10. klasse)
Er du en speider som liker å reise på tur bør du i tillegg til grunnpakken anskaffe deg:

Produkter : Extra ullgenser med zip. i halsen, extra ullbukse. Flere varme sokker, korte ullunderbukser (fantastiske på vår/høst -turene)

--------------------

Hjelp oss med å holde HOME-PARTY
Det er mulig for deg å få god rabatt på produktene. Inviter dine venner på homeparty. Vi pressenterer og du får en fin rabatt ut i fra hvor mye som selges.Kontakt Helge Bjelland (gruppeleder) for mer info om dette. hbjelland73@hotmail.com